Türkiye İkincisi Tuana Biçer, Salman’ı Ziyaret Etti

Türkiye İkincisi Tuana Biçer, Salman’ı Ziyaret Etti
Gaziantep’te gerçekleştirilen Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil eden ve 40 kiloda Türkiye ikincisi olan Tuana Biçer, Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer ve antrenör Mehmet Delioğlu Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

- Gaziantep’te gerçekleştirilen Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil eden ve 40 kiloda Türkiye ikincisi olan Tuana Biçer, Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer ve antrenör Mehmet Delioğlu Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

11-13 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’de düzenlenen müsabakalarda Yalova’yı başarıyla temsil eden Tuana Biçer ve teknik heyet, müsabakalar hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a bilgiler verdi. Tuana Biçer’i ve teknik ekibi tebrik eden Salman, “Yalova’da amatör spor branşlarının gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tuana’yı ve sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.