Trabzonspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Trabzonsporda Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

- Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında kendi sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Alim, Sapara, Adrian ve Cech'le birlikte izinli Bamba ve gribal enfeksiyon geçiren Giray katılmadı.

Antrenmanın ilk 15 dakikasında ısınma hareketleri gerçekleştiren, bordo-mavili takımın daha sonraki bölümde yapılan bire bir çalışmalarda ise oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.