Trabzonspor Hazırlıklarını Tamamladı

Trabzonspor Hazırlıklarını Tamamladı
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın deplasmanda Legia Warszawa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın deplasmanda Legia Warszawa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Ersun Yanal, yönetiminde Pepsi Arena Stadı’nda 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana tedbir amaçlı olarak otelde dinlendirilen Yusuf Erdoğan katılmadı. Diğer futbolcular antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana çıkmayan Yusuf Erdoğan’ın Legia Warzsawa maçında oynayıp oynamayacağı maç günü yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacak.

Bu arada antrenmanı izlemeye gelen bir grup Trabzonspor taraftarı ise stada alınmadı.

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.