Tbf, Soma Faciası Nedeniyle Maçları Erteledi

Tbf, Soma Faciası Nedeniyle Maçları Erteledi
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle bugün ve yarın oynanacak maçları cumartesi gününe kadar erteledi.

- Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle bugün ve yarın oynanacak maçları cumartesi gününe kadar erteledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Beko Basketbol Ligi ve TB2L Play-dff ile TB3L Final Grubu müsabakaları 17 Mayıs Cumartesi gününe kadar ertelenmiştir. Soma'daki kömür ocağında yaşanan elim kaza sonucu ilan edilen milli yasın ardından, basketbol karşılaşmaları ertelenmiştir. Beko Basketbol Ligi ve TB2L Play-Off ile TB3L Final Grubu müsabakaları 17 Mayıs Cumartesi gününden itibaren devam edecektir" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.