Spor Toto Türkiye Kupası
- Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu'nda Fenerbahçe Ülker ikinci maçında, Olin Edirne’yi 83-70 mağlup etti.
Maça iyi başlayan ve 5. dakikada 7-5 üstünlük kuran Fenerbahçe, son bölümde Oğuz ve Bogdanovic ile bulduğu sayılarla periyodu 23-15 önde tamamladı.
2. periyoda İlkan ve Bogdanovic 'in sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Ülker, 6. dakikada İlkan’ın attığı basketle rakibi karşısında 10 sayı farkla üstünlük sağladı (30-20) Son 2 dakikalık bölümde de rakibine karşı daha etkili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe Ülker, devreyi 48-34 önde bitirdi.
3. çeyreğe de iyi başlayan ve 18 sayılık (54-36) farkı yakalayan Fenerbahçe Ülker, son 5 dakikalık bölümde aradaki farkı koruyarak periyodu 62-52 üstün tamamladı.
İlk 3 dakikasında her iki ekibin de sayı üretmekte zorlandığı son periyodun kalan bölümde hücumda daha etkili olan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmayı 83-70 galip bitirdi.
Karşılaşmada 6 sayı atan Fenerbahçe Ülker’den Emir, müsabakanın en değerli oyuncusu da seçildi.
SALON: Halkapınar
HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu xxx, Tahsin Kuzu xxx, Ergin Sarı xxx
OLİN EDİRNE: Mehmet xxx 14, Berkay x, Bekir x 5, Levent xx 5, Protic x, Pertev x, Jelinek xxxx 20, Davud xx 8, Parakhouski xxx 18
FENERBAHÇE: Junior xx 14, Ömer x 1, Barış x 5, Guessagba xxx 12, Andersan x 4, Kaya x 4, Oğuz xxx 14, Batiste x 2, İlkan xx 8, Bogdanosvic xxx 13, Emir xx 6
1. PERİYOT: 23-15 (Fenerbahçe Ülker lehine)
DEVRE: 48-34 (Fenerbahçe Ülker lehine)
3. PERİYOT: 62-52 (Fenerbahçe Ülker lehine)






Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.