Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da teknik direktör Ali Ravcı da görevinden istifa etti.
Sezona teknik direktör Yaşar Akçura ile başlayan Kayapınar Belediyespor'da Akçura'nın istifasıyla göreve getirilen Ali Ravcı da görevinden ayrıldı. Kayapınar Belediyespor'da sezon başında görev getirilen teknik direktör Yaşar Akçura, ligin ikinci maçında görevinden ayrılmıştı. Yardımcısı Ali Ravcı, onun yerine göreve getirilmişti.Yeşil-sarılı takım başında ilk resmi maçına ligin üçüncü maçında çıkan Ravcı, Beylerbeyispor ile deplasmanda oynanan maçı 3-1 kazanmıştı. Bu maçtan sonra oynanan 3 maçtan 3
yenilgi alan Ali Ravcı, dün Kulüp Başkanı Murat Kaçar ve yöneticilerle bir araya gelerek istifa kararını bildirdi. Ravcı'nın istifasını kabul eden yöneticiler teknik direktör arayışlarına başladı.
İstifa haberini doğrulayan teknik direktör Ali Ravcı, yapılması gerekeni yaptığını söyledi. Ravcı, "Kayapınar Belediyespor için hayırlı bir karar aldık. Kulübün geleceği için istifa etmem gerekiyordu. Ben de yöneticilerle görüşüp kararımı iletim. Onlar da olumlu karşıladı. Anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kayapınar Belediyespor'a bundan sonra başarılar diliyorum. Her zaman gönlüm Kayapınar Belediyespor'la olacaktır. İnşallah hedeflenen başarılara ulaşılır" dedi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.