Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Altınordu'da, Sancaktepe Belediyespor maçında sakatlanan genç golcü oyuncu Engin Güngör, yeşil sahalardan en az 4 hafta uzak kalacak.

- Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Altınordu'da, Sancaktepe Belediyespor maçında sakatlanan genç golcü oyuncu Engin Güngör, yeşil sahalardan en az 4 hafta uzak kalacak.

Altınordu’nun, Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı maçın 28. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Engin Güngör’ün sol bacak arka kas grubunda yırtılma, hafif kanama ve ödem tespit edildi.

Altınordu Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu, genç golcünün kas grubunda kopma olmamasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, "Engin en az 4 hafta forma giyemeyecek. Sancaktepe Belediyespor maçında sakatlanan Güneş Can Görgülü'nün ise forma giymesinde bir sakınca yok. Furkan Tuşik’in sakatlığı tamamen geçti ve takımla birlikte çalışmalara başladı" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.