Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçına teknik direktörsüz hazırlanıyor.

- Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçına teknik direktörsüz hazırlanıyor.

Geçen hafta sahasında oynadığı Altınordu maçını mağlubiyetle kapatan ve ligde galibiyeti olmayan yeşil-kırmızılı takımda morallerin bozuk olduğu gözlendi. Teknik direktörü olmayan futbolcular takım kaptanı Ali Yıldırım nezaretinde idmanlarını sürdürüyorlar. Topla çeşitli çalışmalar yaptıktan sonra teknik taktik ağırlıklı idman yapan futbolcular isteksiz olarak Darıca maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takım Kaptanı Ali Yıldırım, ne yapacaklarını şaşırmış durumda olduklarını söyleyerek, "Bizler üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz, ama bize destek çıkan ve ilgilenen yok. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Darıca Gençler Birliği maçı var. Hazırlıklarımızı imkanlar çerçevesinde yapıyoruz. Kulüpte yemek yok, bir çok arkadaşım kendi katkısıyla idmana çıkıyor. Ligde henüz puan alamadık. Bu işin bu şekilde devam etmeyeceğini herkes iyi biliyor. Çalışmalarımızı cuma günü akşamına kadar devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.