Spor Toto 3.lig
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da şok gelişmeler yaşanıyor. 3 futbolcu kadro dışı bırakılırken 2 futbolcuyla da yollar ayrıldı.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak kötü sonuçlar nedeniyle ligin alt sıralarından kurtulamayan Kayapınar Belediyespor'da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı, 2 futbolcunun da kulüple olan ilişkisi kesildi. Üst üste kaybettiği maçlar nedeniyle ligin alt sıralarına gerileyen Yeşil-sarılı ekipte, önceki akşam 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Büyük umutlarla transfer edilen İbrahim Ülüm, Eyüp Kadri Ata ve Ferdi Çelik kadro dışı bırakılan oyuncular oldu. Sezon başından buyana başarısız bir grafik
çizen ve ligde bir türlü dikiş tutturamayan Kayapınar Belediyespor'da, üçüncü kez kadro dışı olayı yaşanıyor. Ligin ilk haftalarında kapatan Ferdi Çelik, daha sonra ise performansları beğenilmediği gerekçesiyle Ümit Mutlu ve Abdullah Selim Kaplan kadro dışı bırakılmıştı. Bu oyuncular, daha sonra belirli aralıklarla affedilerek takımla birlikte çalışmalara katılmıştı.
İbrahim Ülüm, Eyüp Kadri Ata ve Ferdi Çelik'in kadro dışı bırakıldığı Kayapınar Belediyespor'da, Adem Tula ve Taylan Erdem'in ise sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.
Kötü gidişin faturasının futbolculara kesildiği Yeşil-sarılı kulüpte, işlerin yolunda gitmemesi camiayı endişelendirirken, Kayapınar Belediyespor 7 puanla ligin 18. sırasında yer alıyor.
19 takımın yer aldığı ve 4 takımın küme düşeceği ligin 18'inci sırasında bulunan Kayapınar Belediyespor, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Şuana kadar oynadığı 10 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 7 puan toplayan yeşil-sarılı ekip, 8 gol atıp 11 gol yedi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.