Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.lig
Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Turgutluspor, bayram izninden dönerek çalışmalarına başladı. Hafta sonu oynanacak zorlu Yeni Malatyaspor karşılaşmasına hazırlanan kırmızı-siyahlılarda sakat Özkan ve Hatayspor karşılaşmasında kırmızı kart gören

- Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Turgutluspor, bayram izninden dönerek çalışmalarına başladı. Hafta sonu oynanacak zorlu Yeni Malatyaspor karşılaşmasına hazırlanan kırmızı-siyahlılarda sakat Özkan ve Hatayspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Kol dışında eksik bulunmuyor.

Son 3 haftada sahadan 3 puan ile ayrılan Turgutluspor’da hedef zorlu Malatya deplasmanından en az 1 puan ile dönmek. Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur ,yorucu bir tempodan çıktıklarını belirterek, "Maç programımız biraz düzene girdi. İstediğimiz skorları alamadık ancak Play-Off potasından da çok uzaklaşmadık. Çalışmalarımıza zorlu Malatya deplasmanından en az 1 puan alma hedefiyle devam ediyoruz. Özkan ve Barış dışında eksiğimiz yok. Deplasmandan alacağımız puan yada puanlarla yeniden zirveye tırmanmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan kırmızı-siyahlılarda son iki haftadır yedek soyunan Emre Toraman’ın ilk 11’de ki yerini alması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.