Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Diyarbakırspor'da olan bağlarını koparıp 1461 Trabzonspor Kulübü'ne transfer olan Mehmet Sıddık İstemi, Yeşil-kırmızılı takımdaki alacaklarını almayıp eski kulübüne hibe etti.

Diyarbakırspor'da olan bağlarını koparıp 1461 Trabzonspor Kulübü'ne transfer olan Mehmet Sıddık İstemi, Yeşil-kırmızılı takımdaki alacaklarını almayıp eski kulübüne hibe etti.

Diyarbakırsporla yollarını ayıran Sıddık İstemi, 1461 Trabzon Spor Kulübü'yle anlaştıktan sonra ilk iş olarak Diyarbakırspor'daki alacaklarını hibe etti. Önceki gün Diyarbakır'a gelen ve Kulüp Başkanı Nurullah Edemen'le görüşen genç oyuncu, Diyarbakırspor'daki bütün alacaklarını hibe ettiğini belirten belgeyi imzalayarak, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi.

Yetiştirme bedeli fazla olması nedeniyle Bank Asya 1. Lig'de yer alan takımların transfer edemediği İstemi, 1461 Trabzonspor'a imza atmıştı. Trabzon'daki çalışmalara katılan genç oyuncu, 3 günlük izni fırsat bilerek Diyarbakır'a geldi. Ayağının tozuyla Kulüp Başkanı Nurullah Edemen'le görüşen genç oyuncu, Diyarbakırspor'daki bütün alacaklarını hibe etmek istediğini söyledi. Sıddık'ın bu davranışı karşısında mutlu olan Edemen, genç oyuncuya teşekkür ederek, resmi belgeyi imzalattırdı.

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, zor günler geçiren Diyarbakırspor'a M.Sıddık İstemi'nin yaptığı bu jestin anlamlı olduğunu söyledi. Edemen, "Genç oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bu ayrılma bizim isteğimizle gelişmedi. Genç oyuncumuzun geleceğiyle ilgili aldığı bir karardı. Biz de bu karara saygı duyduk. Yani yapacak birşey yoktu. Sağolsun, o da bize büyük bir jest yaptı. Diyarbakırspor'daki bütün alacaklarını hibe etmek istediğini söyledi ve bu konuyla ilgili belgeleri imzaladı. Bu davranışından dolayı

M.Sıddık'ı kutluyorum. Bu davranışın, kulüpten alacaklı olan yöneticilere ve futbolculara da örnek olmasını diliyorum. Genç oyuncumuza yeni kulübünde başarılar diliyorum" dedi.

M.Sıddık İstemi ise, konuşmasında, "1461 Trabzon Spor Kulübü'ne gitmemi, Diyarbakırspor'a ihanet olarak görenlerin yanıldıklarını ve genç bir oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı bir karar olduğunu görmelerini arzu ediyorum. İnşallah bu algı değişir. Alacaklarımla ilgili hibe olayı ise beni yetiştiren ve bugünlere getiren Diyarbakırspor'a yapmam gerekeni yaptım. Vicdanen rahatım ve huzurluyum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.