Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Yeni Malatyaspor beraberliğiyle kapatan Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü evlerinde oynayacakları Balıkesirspor maçına çevrildi. Teknik direktör Murat Yiğiter nezaretindeki sabah idmanında Yeşil-kırmızılı futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptılar. Teknik direktör Murat Yiğiter, yaptığı açıklamada, "Yeni Malatyaspor maçı geride kaldı, şimdi önümüzdeki maça bakmalıyız.Artık sahamızda galibiyet almanın zamını gelmiştir. İdmanlarımız Cuma günü öğleden sonra
tamamlanacaktır " dedi.
Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Kenan Aksu da "Geçen hafta galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Fakat geriye dönük bakmamalıyız. Pazar günü sahamızda Balıkesirspor ile oynayacağız. Bu maç bizim için önemli, seyircilerimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Diyarbakırsporlu gençlerimizin kendilerine olan güvenleri artıyor. Biz yönetim olarak gelişmelerden çok memnunuz. Biraz daha iyi olursak mükemmel olur.Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır" şeklinde konuştu.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.