Sivasspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Sivasspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
Sivasspor Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile seyircisiz oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

- Sivasspor Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile seyircisiz oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp tesislerinde Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Grosicki, Ümit, Cerny takımdan ayrı düz koşu yaparken sakatlığı devam eden Murat Akça antrenmana katılmadı.

Isınma hareketleri, düz koşu ve taktik ağırlıklı çift kale maç ile geçen idmanda teknik direktör Çalımbay futbolcuları yaptıkları hatalar nedeniyle sık sık uyardı.

Her maçın çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Çalımbay, “Her takım için kritik maçlar başlıyor. Dokuz tane final maçımız var. Hem aşağısı hem yukarısı için hepimizin çok dikkat etmesi gerekiyor. Bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bizim buradan çok iyi bir neticeyle dönmemiz gerekiyor. Zor bir maç oynayacağız. Akhisar takımı içeride dışarıda çok iyi mücadele eden bir takım. Biz Antalyaspor maçında iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Şimdi o oyunun üzerine çıkıp oradan da iyi bir sonuçla döneriz” dedi.

Öte yandan Sakatlıkları devam eden Murat Akça, Grosicki ve Ümit Kurt Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Sivasspor özel uçakla yarın sabah saatlerinde İstanbul’a oradan da İzmir’e geçerek kampa girecek.

SİVASSPOR, AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.