Potada Gülen Taraf Yalova Belediyesi Oldu
- Yalova Anadolu Lisesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği kutlama programı basketbol karşılaşmasıyla başladı.
Selçuk Ergin Spor Salonu'nda Yalova Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı ile Yalova Belediyespor Erkek Basketbol Takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi. Çekişmenin had safhada olduğu ve Yalova Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin ilgi gösterdiği müsabakayı Yalova Belediyesi 9 sayı farkla 74-63 kazanmasını bildi.
Karşılaşmanın ilk periyoduna iki takımda etkili başlarken, ilerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Yalova Belediyesi ilk periyodu 18-23 önde tamamladı. Etkili oyununu ikinci çeyrekte de sürdüren Belediyespor’lu dev adamlar bu periyottan da 10-12’lik skorla galip ayrılarak devreye 35-28 önde girdi.
Mücadelenin üçüncü periyodunu 15-19 önde tamamlayan konuk ekip Yalova Belediyespor skoru 56-43’e getirdi. Karşılaşmanın son çeyreğini ev sahibi takım Yalova Anadolu Lisesi 20-18 önde tamamlamasına rağmen, konuk ekip Yalova Belediyespor mücadeleden 74-63 galip ayrıldı.

Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.