Öztürk: “Prestij Maçıydı”

Öztürk: “Prestij Maçıydı”
Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, kendi evinde Kayseri Erciyesspor’u 2-1 mağlup etti ve 2013-2014 sezonunu ikinci sırada tamamladı.

- Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, kendi evinde Kayseri Erciyesspor’u 2-1 mağlup etti ve 2013-2014 sezonunu ikinci sırada tamamladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emre Öztürk, sezonun ikinci yarısına başlarken 12 puanları olduğunu hatırlatarak, “Son 1 maç kala ligde kalmayı garantiledik. Bu bizim için prestij maçıydı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyoruz” dedi.

Bir diğer Kayseri Erciyssporlu futbolcu Yakup Ramazan Zorlu da Galatasaray’ı tebrik ederek, “İlk defa forma şansı buldum. Hocama teşekkür ediyorum. Bizim için prestij maçıydı. Mücadele ettik fakat golleri Galatasaray buldu. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.