(Özel Haber) Manisa’da Süper Kupa Coşkusu

(Özel Haber) Manisa’da Süper Kupa Coşkusu
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam 20.30’da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa Finali öncesi her iki takımın taraftarları Manisa’ya gelmeye başladı.

- Manisa 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam 20.30’da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan TFF Süper Kupa Finali öncesi her iki takımın taraftarları Manisa’ya gelmeye başladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye’nin farklı bölgelerinden Manisa’ya gelmeye başlayan taraftarlar şehir merkezinde gruplar halinde dolaşırken, emniyet güçleri taraftarları tezahürat yapmamaları ve taşkınlık yapmamaları konusunda uyarıyor.

500’ü Manisa’dan olmak üzere çevre illerden gelen takviye güçlerle birlikte bin 500 polisin görevlendirildiği maç öncesi, Manisa esnafı da satışlardan memnun. Hasan Bozkurt isimli esnaf, sabah saatlerinde satışlarının hareketlendiğini belirterek, satışların akşama doğru daha da artacağına inandığını söyledi.

(ÖZEL HABER) MANİSA’DA SÜPER KUPA COŞKUSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.