Osmanlıspor, Hücum Organizasyonları Çalıştı

Osmanlıspor, Hücum Organizasyonları Çalıştı
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Kardemir Karabükspor’la hazırlık maçı yaparak değerlendirecek olan PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

- Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Kardemir Karabükspor’la hazırlık maçı yaparak değerlendirecek olan PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Kardemir Karabükspor’la Cumartesi Yenikent ASAŞ Stadyumu’nda karşılaşacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını yaptığı hücum organizasyonlarıyla devam ettirdi. Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde topla ısınma koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5’e 2 pas organizasyonu ardından hücum ve şut çalışmalarıyla son buldu. Hücum organizasyonlarında Özköylü, zaman zaman oyuncularına müdahalelerde bulunurken, şutları değerlendiren oyuncuları da takdir etti.

Mor-sarılı ekip, yarın akşam yapacağı çalışmayla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

OSMANLISPOR, HÜCUM ORGANİZASYONLARI ÇALIŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.