Muslera’dan Büyük Hata

Muslera’dan Büyük Hata
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ülkesinin İspanya ile oynadığı hazırlık maçında yaptığı hata ile jeneriklik bir gol yedi.

- Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ülkesinin İspanya ile oynadığı hazırlık maçında yaptığı hata ile jeneriklik bir gol yedi.

2014 Dünya Kupası Elemeleri'ne hazırlık kapsamında oynanan maçta İspanya, Uruguay'ı 3-1 mağlup ederken, karşılaşmaya Muslera'nın yediği gol damgasını vurdu. Karşılaşmanın 16. dakikasında İspanyol yıldız Fabregas'ın 30 metreden vurduğu şut, Galatasaray'ın da kalesini koruyan Muslera'nın ellerinin arasından kayıp filelerle buluştu. Gol sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen Muslera'nın karşılama boyunca durgun olduğu gözlerden kaçmadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.