Minderin Aslanları, Eyüp Sultan'da Cuma Namazı Kıldı
12-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'ndan düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Güreş Milli Takımı, İstanbul'un kutsal mekanlarından Eyüp Sultan Camii'nde Cuma Namazı kıldı.
Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Güreş Milli Takımı, Eyüp Sultan Camii'nde Cuma Namazı kılarak şampiyona öncesi dua etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker'in camii girişinde karşıladığı milli takım kafilesine, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da başarı dileklerinde bulundular.
Kılınan Cuma Namazı'nın ardından ise cami hoparlörlerinden Güreş Milli Takımı'nın başarılı olması için dua edildi. Duaya vatandaşlar da eşlik ettiler.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.