Milli Güreşçi Şahin'e, Vali Duruer'den Cumhuriyet Altını

Milli Güreşçi Şahine, Vali Duruerden Cumhuriyet Altını
Finlandiya'da yapılan Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalyayı Türkiye'ye getiren Trakya Birlik Spor Kulübü sporcusu milli Güreşçi Hafize Şahin, "Gönül isterdi ki Avrupa'da İstiklal Marşı'nı dinleteyim, bayrağı göndere çektireyim

- Finlandiya'da yapılan Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalyayı Türkiye'ye getiren Trakya Birlik Spor Kulübü sporcusu milli Güreşçi Hafize Şahin, "Gönül isterdi ki Avrupa'da İstiklal Marşı'nı dinleteyim, bayrağı göndere çektireyim" dedi.

Milli sporcu Şahin 2 hafta önce bir ilke imza atarak, bayanlarda ilk kez bir Türk güreşçi olarak Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Finlandiya’da yapılan Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası'nda 2’inci olan Trakya Birlik Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Hafize Şahin, Edirne Valisi Hasan Duruer tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Şahin'i başarısından dolayı tebrik eden Vali Duruer, "Biz Şahin’in en üst başarıda değerlendiriyoruz. Kendisi başarılı olarak Edirne’nin gurur kaynağı olmuştur" dedi.

"BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKMEK İSTEDİM"

Hafize Şahin 2 hafta önce Finlandiya’da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda bir ilki gerçekleştirerek bayanlar tarihinde bir ilki elde ettiğini dile getirerek, "Bu bizim için önemli bir başarı. Gönül isterdi ki, Avrupa’da İstiklal Marşı'nı dinlettireyim, bayrağı göndere çektireyim. Ama ikincilikte kaldım. Umarım bu madalyalar bundan sonraki müsabakalarda altına döner. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum, ayrıca sayın valimize davetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

MİLLİ GÜREŞÇİ ŞAHİN'E, VALİ DURUER'DEN CUMHURİYET ALTINI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.