Mersin İdmanyurdu'nda Denizli Mağlubiyetinin Üzüntüsü Yaşanıyor

Mersin İdmanyurdunda Denizli Mağlubiyetinin Üzüntüsü Yaşanıyor
PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, ligin 9. haftasında evinde Denizlispor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

- PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, ligin 9. haftasında evinde Denizlispor'a 1-0 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ligin en alt sıralarındaki, rakibimiz bile olmayan bir takıma kendi sahamızda yenilmeye üzülmemek elde değil" dedi. Sporda bu tür yol kazalarının olabileceğini ancak bu kazanın bu maçta olmaması gerektiğini vurgulayan Kahramanlı, "Liderliğe oynayan, şampiyonluk hedefleyen bir takımız. Her şey güzel giderken bu yenilgi herkesi çok üzdü. Tabi bunları hazmetmek kolay değil. Bunlar sporda olmaz mı? Olur. Ama bu maçta olmamalıydı" diye konuştu.

Rakibin oyununu da eleştiren Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Rakip tabi top oynatmadı, oyunu kilitledi. Gol attıktan sonra da üzerine yattı. Maçta rakibin 9 oyuncusu sarı kart gördü. Hakemin de o maçta hataları vardı. Hakem de bizi oynatmadı. Ama tabi bunlar bahane değil, ne olursa olsun bizde kötüydük. Rakibimizi küçümsemememiz gerekirdi. Mersin İdmanyurdu olarak iyi bir yerdeyiz ve güçlüyüz, ancak kalkıp rakibi alt sıralarda olduğu için küçümsersek tokadı yeriz. Oyuncularımız da işi ciddiye almadığı için tokadı yedi. Şampiyonluğa oynayan bir takım böyle hatalar yapmamalı."

Henüz ligin başlarında olduklarını ve bu sonuca takılıp kalmayacaklarını kaydeden Kahramanlı, "Önümüzde çok önemli bir Adana Demirspor maçı var. Oyuncularımızın Denizlispor mağlubiyetinin telafisini yapması gerekiyor. İnanıyorum ki, Adana'dan puanlarla döneceğiz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.