Medical Park Antalyaspor’da Kardemir D.ç. Karabükspor Mesaisi Sürüyor

Medical Park Antalyaspor’da Kardemir D.ç. Karabükspor Mesaisi Sürüyor
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor’u ağırlayacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde başladı. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra kırmızı-beyazlılar yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Kanat ve şut çalışması da yapan kırmızı-beyazlıların antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Uzun süren sakatlıklarının ardından Emre Güngör ve Tita da takımla birlikte çalışmalara başladı. Tedavisine Almanya’da devam edilen Ömer Şişmanoğlu ise antrenmana katılmadı.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR’DA KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.