Madalya İçin Ok Attılar

Madalya İçin Ok Attılar
Okçuluk Federasyonu tarafından 14-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak Büyükler-Gençler Salon Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlık turnuvası olarak görünen Marmara Bölgesi Kapalı Alan Okçuluk Turnuvası’na Yalova ev sahipliği yaptı.

- Okçuluk Federasyonu tarafından 14-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak Büyükler-Gençler Salon Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlık turnuvası olarak görünen Marmara Bölgesi Kapalı Alan Okçuluk Turnuvası’na Yalova ev sahipliği yaptı.

Zübeyde Hanım Orta Okulu Spor Salonu’nda düzenlenen Marmara Bölgesi Kapalı Alan Okçuluk Turnuvası'nda 120 okçu altın madalyayı kazanmak için ok attı. Turnuvada Gürsu Okçuluk Kulübü, Bursa Okçuluk Spor Kulübü, Sakarya Jimnastik Spor Kulübü, Kocaeli Okçuluk, İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü, Demka Okçuluk ve Yalova GHSİM Okçuluk Kulübü mücadele etti.

Okçular, 14-15 Aralık tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Gençler-Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası öncesi bu yarışma ile kendilerini deneme fırsatı buldu. Çok çekişmeli ve zorlu geçen müsabakalar 9-10, 11-12, 13-14, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde yapılırken, 120 okçu hedefi 12’den vurabilmek için oklarını fırlattı.

Ödül töreninde derece alan sporculara madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Spor Uzmanı Mecit Bülbül takdim etti.

MADALYA İÇİN OK ATTILAR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.