Köln Başkanı Noktayı Koydu, Podolski Kalıyor
Galatasaray'ın görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Alman ekibi Köln'ün yıldız futbolcusu Lukas Podolski'ye kulübünden izin çıkmadı.
Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran Lukas Podolski transfer girişimi olumsuz bir şekilde sonuçlanmak üzere. Dün Sarı-kırmızılı kulübün borsaya görüşmelere başlandığını açıklamasının ardından transferin netleşmesi beklenirken Alman Bild Gazetesi'ne konuşan Köln Başkanı Wolfgang Overath, Galatasaray taraftarlarını üzecek açıklamalar yaptı. Overath, "Podolski kalıyor. Her şeyden önemlisi Podolski'nin FC Köln'le 2013 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi var. Podolski'yi başka bir kulübe satmayacağız"
dedi.
Bu konu hakkında ilk kez konuştuğunu ifade eden taraftarlarla Overath arasında önemli bir bağ bulunduğunu da hatırlatarak, "Bizim taraftarlarımız Podolski'yi çok seviyorlar. Poldi kulübümüz için önemli bir figür ve takımın çok önemli bir parçası. Önemli bir golcü bizim ona ihtiyacımız var ve Podolski'nin de bize ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.