KMS’ye Talip Var
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi, transfer yasağının kaldırılmaması halinde 1 Mayıs’ta yapılacak Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı. Tehçi, “Vizyon Grup isimli bir firma, kulübe talip oldu. Kamuoyu kabul ederse genel kurulda takımı bu firmaya devredeceğiz” dedi.
TFF 3. Lig 2. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’da kongre süreci başladı. Yaklaşık 10 milyon TL tutarında maliye, SGK ve şahıslara borcu olduğu öne sürülen kulüp, geçen yıl sezon başı ve devre arasında da borçları nedeniyle transfer gerçekleştirememişti.
Kahramanmaraşlı sanayicilerin desteği ile ayakta kalan kulübü yeni sezonda aynı sıkıntılarla karşı karşıya bırakmak istemediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Doğan Tehçi, transfer yasağının kalkmaması halinde kongrede aday olmayacaklarını belirtti. Tehçi, “Eğer valimiz, belediye başkanımız ve siyasilerimiz transfer yasağının kalkması için destekte bulunurlarsa devam etme kararı alabiliriz. Aksi durumda yeniden aday olmamız Kahramanmaraşspor’a ihanet etmek olur. Gerçekten yasağın olması nedeniyle inanılmaz paralar harcamak zorunda kalıyoruz” diye konuştu.
Kahramanmaraşspor’a İstanbul merkezli ve Türkiye’nin tüm kentlerinde şubeleri olan Vizyon Grup’un talip olduğunu belirten Tehçi, “Bu konuyu kamuoyu ile paylaşmak için buradayız. Bu firma kulübü tüm borçlarıyla devralmayı ve süper lige taşımayı hedefliyor. Eğer halkımız bu konuya sıcak bakar ve olur verirse 1 Mayıs’taki kongrede Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin bu firmaya devredilmesini isteyeceğiz. Biz gerçekten takımın bir Maraşlı da kalmasını istiyoruz ancak mali şartlar ortada. O güne kadar bu konudaki düşüncemizi gerekli tüm mercilerle paylaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Tehci, Yönetim Kurulu üyesi Fikret Fındık ve Kulüp Müdürü Sait Karadutlu’nun da katıldığı toplantıda gazetecilerin konuya ilişkin sorularını cevaplandırdı.
İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.