Kardemir Karabükspor Kongresi 8 Haziran’a Ertelendi

Kardemir Karabükspor Kongresi 8 Haziran’a Ertelendi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un Olağan Genel Kurulu yeterli çoğunluk toplanmadığından 8 Haziran’a ertelendi.

- Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un Olağan Genel Kurulu yeterli çoğunluk toplanmadığından 8 Haziran’a ertelendi.

Kardemir Karabükspor Külübü tarafından daha önce alınan karar gereği bugün gerçekleşmesi planlanan Olağan Genel Kurul, yeterli çoğunluk toplanmadığından 8 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Gençlik Merkezi'nde yeniden gerçekleşecek. Tüzük değişikliğinin de yapılacağı kongrede 10. madde de yer alan üyelik görev ve haklarının tadili ile 33. maddenin a bendinde düzeltmeler yapılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.