Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin:
Kardemir D.Ç Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Yücel İldiz'in istifası sonrası ligin genç ve tecrübeli hocalarından Bülent Korkmaz ile anlaştıklarını söyledi.
Şahin, yaptığı açıklamada, "Bülent Korkmaz ile prensipte anlaştık. İnşallah Perşembe günü resmi imzalarımızı atacağız. İnşallah hayırlısı olur. Ligde genç ve tecrübeli bir hoca. Daha önce Kayseri Erciyes, Bursa, Gençlerbiliği ve Galatasaray'ın arından son olarak 2009 -2010 sezonunda Bakü FK takımlarını çalıştırdı. Gençliğine rağmen tecrübeli bir hoca. Bize ve camiamıza uygun bir hoca. Allah utandırmaz. İleriye dönük projelerimizi Bülent hocamızla hayata geçirmek istiyoruz" dedi.
Şahin, ayrıca lige verilen milli maç arasını çok iyi değerlendirip Ankaragücü maçı ile kötü gidişatlarına son vermek istediklerini de ifade etti.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.