Kaleci Volkan'dan Kaleci Okuluna Ziyaret
Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Adana'da 'Haluk Kaleci Okulu'nu ziyaret etti.
Mersin İdman Yurdu maçı nedeniyle dün akşam saatlerinde özel uçakla Adana Şakirpaşa Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesinden izinli ayrılarak Yüreğir'de açılan ve 40 sporcusu bulunan Kaleci Haluk Okulu'na giden Volkan Demirel, genç kalecilerin ilgi odağı oldu.
Adana Demirspor'un eski kalecilerinden Haluk Uğurludoğan tarafından açılan Türkiye'nin faaliyette olan tek 'Kaleci Okulu'nda önemli kalecilerin yetişeceğine inandığını söyleyen Volkan Demirel, "Böyle bir okulu açan değerli Haluk Hoca'ya teşekkür ediyor, genç kaleci adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Yüreğir'deki 'Haluk Kaleci Okulu'nun açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'le bir süre sohbet etti.
Volkan Demirel, 'Haluk Kaleci Okulu' ile Adana sporuna yaptığı katkılardan dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a 'teşekkür plaketi' vererek "Kaleci Okulu ile Adana sporuna verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Haluk Kaleci Okulu'nu ziyareti nedeniyle kaleci Volkan'a teşekkür eden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına destek vermeye çalışıyoruz. Adana'da şu ana kadar 40 semt futbol sahası hizmete açtık. Adana sporuna verdiğiniz destek artarak sürecektir. Haluk Kaleci Okulu'ndan da inşallah çok sayıda 'Volkan Demireller' yetişecektir" şeklinde konuştu.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.