Judocularımız Dünya Arenasında
Judo Büyükler Bay ve Bayan Milli Takımı 23-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Büyükler Ferdi ve Takımlar Dünya Şampiyonası için yarın Paris'e gidiyor.
Judocularımız Dünya arenasına çıkıyor. Fransa'nın Başkenti Paris'te 23-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Büyükler Ferdi ve Takımlar Dünya Şampiyonası için milli takımımız yarın Paris'e gidecek. Şampiyonaya Türkiye 7 bayan ve 4 erkek sporcu ile katılacak.
Paris'te yapılacak olan Dünya şampiyonası Londra 2012 Olimpiyatları açısından önemli puan müsabakalarından biri olma özelliğini taşıyor. Milliler, 23-27 Ağustos tarihleri arasında müsabakalara katılacak, Milli Bayanlar ise 28 Ağustos tarihinde Dünya Takımlar Şampiyonasına katılacak.
Paris'teki şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek sporcular şöyle:
BAYANLAR: Aynur SAMAT, Sümeyye AKKUŞ, Tuğba ZEHİR, Selda KARADAĞ, Büşra KATİPOĞLU, Belkıs Zehra KAYA, Gülşah KOCATÜRK
ERKEKLER: Hasan VANLIOĞLU, Sezer HUYSUZ, Ahmet SARI, Feyyaz YAZICI
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.