Hakem Heyeti, Tt Arena Zeminini Beğendi
Yayınlanma:
Yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam 32. dakikada tatil edilen ve bugün saat 15.00'e ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması öncesinde hakem heyeti, saha zemininde inceleme yaptı.
- Yoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam 32. dakikada tatil edilen ve bugün saat 15.00'e ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması öncesinde hakem heyeti, saha zemininde inceleme yaptı.
Portekizli hakem Pedro Oliveira Alves Garcia ve yardımcıları, sabah saatlerinden itibaren kar temizleme çalışmaları devam eden TT Arena'nın zeminini kontrol etti. Saha kenarına kadar gelen hakem heyetinin, "Harika bir zemin" ifadelerini kullandığı belirtildi. Hakemlerin, saha çizgilerinin siyah veya turuncu renklerle çizilmesini istediği öğrenildi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.