Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yayınlanma:
PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 9 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
- PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 9 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
Gürsel Aksel Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmanda çabukluk ve kuvvet çalışması yapan sarı-kırmızılı oyuncular öğleden sonra ise İnciraltı Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yaptı. İnciraltı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda yan top, şut çalışması ve çift kale maç yapan Göztepe, yarın yapacağı antrenmanla ligin 15. haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.
Bugün yapılan antrenmana sakat olan oyuncu Furkan Şeker katılmazken, diğer sakat oyuncular Fatih Yiğen, İlhan Şahin ve Onur Bektaş takımdan ayrı çalışma yaptı.

Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.