Gökhan Töre Antrenmana Çıktı

Gökhan Töre Antrenmana Çıktı
Geçtiğimiz günlerde bir eğlence merkezinde yaşanan olay sonucu, omuzundan yaralanan ve ameliyat olan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre antrenmana çıktı.

- Geçtiğimiz günlerde bir eğlence merkezinde yaşanan olay sonucu, omuzundan yaralanan ve ameliyat olan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre antrenmana çıktı.

Bir gece kulübünde yaşanan silahlı saldırı sonucu yaralanan ve küçük bir operasyon geçiren siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre, takımının bu akşam gerçekleştirdiği antrenmana katıldı. Teknik direktör Slaven Bilic ile bir süre sohbet eden milli futbolcu, antrenmanda kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık gözetiminde yürüyüş yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.