Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası

Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası
Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası Play-off finallerinde İzmir Gelişim Koleji’ni 3-0 mağlup eden Halkbank Genç Kız Takımı, ilk iki takım arasına girmeyi garantiledi ve Türkiye Şampiyonası finallerinin vizesini aldı.

- Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası Play-off finallerinde İzmir Gelişim Koleji’ni 3-0 mağlup eden Halkbank Genç Kız Takımı, ilk iki takım arasına girmeyi garantiledi ve Türkiye Şampiyonası finallerinin vizesini aldı.

Müsabakaya iyi bir başlangıç yapan başkent ekibi teknik molalarını 8-4 ve 16-9’la geçtiği setten 25-13 galip ayrıldı. İkinci sette Gelişim Koleji dirense de oyunda kalmayı başaran Halkbank, seti 27-25 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sete iyi başlayan Gelişim Koleji oldu. 5-11’de Halkbank molası geldi. İkinci teknik mola da 16-9 Gelişim Koleji üstünlüğünde geçildi. Toparlanan Halkbank 22-22 beraberliği sağladı. Irmak’ın smacıyla Halbank seti 25-23, maçı da 3-0 kazandı.

Mavi-beyazlı takım, gruptaki son maçında yarın Galatasaray’la karşılaşacak.

KAPTAN AKTAŞ: "BAŞKENTİ SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ"

Halkbank Kaptanı Merve Aktaş, gruptan çıkmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Biz zaten iyi bir takımdık. Ankara’da birinciliği şanssız bir şekilde kaçırdık. Ama artık finallerdeyiz. Burada heyecanımızı yenip iyi bir derece yapmak istiyoruz. Çok güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz. Yine de hem Halkbank camiasına hem Ankara’ya mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Zeki Bocutçu xx, Filiz Kın xx

HALKBANK: Aslıhan xxx, Helin xxx, Burcu xxx, Merve xxx, Irmak xxx, Duygu xxx, Ecem xxx, Buse xxx, Sıla xxx

GELİŞİM KOLEJİ İZMİR: Sinem x, Merve x, Berrak xx, Mihrican xx, Özen x, Gizem x, Melisa x, Nilsel x, Mine x

SETLER: 25-13, 27-25, 25-23

SÜRE: 81 (22, 30, 29)

GENÇ KIZLAR TÜRKİYE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.