Gaziantepspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gaziantepspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Sivaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

- Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Sivaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenman açma germe egzersizleri ile başladı. İstasyon çalışması ile devam eden idmanda kalecilerde takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman yarı sahada yapılan pas ve hücum çalışması ile sona erdi. Antrenmana katılan futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken teknik direktör Hikmet Karaman futbolculara sürekli uyardığı gözlerden kaçmadı.

Öte yandan Muhammet ve yeni transferler salonda çalıştığı öğrenildi.

GAZİANTEPSPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.