Galatasaray'da Kupa Mesaisi Başladı
Yayınlanma:
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
- Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda Sanica Boru Elazığspor'a karşı 90 dakika forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise 5'e 2 top kapma çalışmasıyla antrenmana başladı. Ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Balıkesirspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Takım, bu antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.