Galatasaray'da Gençlerbirliği Mesaisi Başladı

Galatasarayda Gençlerbirliği Mesaisi Başladı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan çalışma, dar alanda çift kale maçla sürdü. Sivasspor maçında ilk 11'de yer alan oyuncuların tamamladığı antrenmanda diğer oyuncular çalışmalarını sürdürdü. Antrenman, düz koşunun ardından soğuma hareketleriyle sona erdi.

Sarı-kırmızılılarda, sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine devam edilirken, Yekta Kurtuluş ve Felipe Melo ise salon ve saha çalışmaları yaptı. Sağ üst adalesinde darbeye bağlı ödem tespit edilen Tomas Ujfalusi, tedavisinin ardından salon çalışması gerçekleştirdi.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.