Galatasaray’a Karabük'te Coşkulu Karşılama

Galatasaray’a Karabükte Coşkulu Karşılama
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Safranbolu’da kalacağı otele akşam saatlerinde geldi.

- Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Safranbolu’da kalacağı otele akşam saatlerinde geldi.

Yarın akşam saat 20.00’da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi Bağlar Saray Otel’e geldi. Havayoluyla Kastamonu Havaalanı’na gelen Galatasaray kafilesi daha sonra karayoluyla Karabük’e geldi. Soğuk havaya rağmen kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılanan Galatasaray kafilesi, polisin kordon oluşturmasına rağmen güçlükle otele girebildi. Galatasaray kafilesinde; Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aureline Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan bulunuyor.

GALATASARAY’A KARABÜK'TE COŞKULU KARŞILAMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.