Galatasaray, Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yayınlanma:
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki ısınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanda üç gruba ayrılan oyuncular, dar alanda çift kale maç yaptı.
Trabzonspor karşılaşmasında 90 dakika forma giyen oyuncuların antrenmanı tamamlamasının ardından diğer futbolcular, fizik-kondisyon çalışması gerçekleştirdiler. Sercan Yıldırım, takımla birlikte antrenmanda yer alırken, Yekta Kurtuluş ve Sabri Sarıoğlu, saha ve salon çalışmalarına devam etti.
Galatasaray, Orduspor maçı hazırlıklarını yarın saat 12.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.