Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo Şoku

Galatasaray Liv Hospitalda Carlos Arroyo Şoku
Dün Barcelona ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan Euroleague Çeyrek Final serisi ilk maçında sakatlanarak oyundan çıkan sarı-kırmızılı basketbolcu Carlos Arroyo'nun, sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık tespit edildi.

- Dün Barcelona ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan Euroleague Çeyrek Final serisi ilk maçında sakatlanarak oyundan çıkan sarı-kırmızılı basketbolcu Carlos Arroyo'nun, sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık tespit edildi.

Sarı-kırmızılı takımın doktoru Adnan Bağrıaçık, Arroyo'nun sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yapılan tetkiklerin ardından sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık teşhis edilip, tedavisine hemen başlanmıştır. Sporcumuzun özverisi ve sağlık ekibimizin çabalarıyla Pazar günü İstanbul’daki maça yetişeceğini ümit ediyoruz. Kafilede yer alan diğer 13 sporcumuzun yarınki maça çıkmasını engelleyici bir sağlık problemi yoktur" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.