Galatasaray, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmandan önce, teknik direktör Roberto Mancini futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Ardından ısınma hareketleri ile antrenman başlarken, dar alanda çift kale maç ile devam eden idmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı.

Sarı-kırmızılılarda, Aurelien Chedjou, Emmanuel Eboue, Ceyhun Gülselam ve Hakan Balta tedavilerinin ardından takımla birlikte çalıştılar.

Wesley Sneijder'ın tedavisine devam edilirken, ayak baş parmağında kırık olan Fernando Muslera, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Sağ kasık adalesindeki sakatlığı sebebiyle tedavisi devam eden Ufuk Ceylan, takımdan ayrı salonda çalıştı.

Antrenmanda belinde ağrı hisseden Didier Drogba, ilk bölümde takımla çalıştıktan sonra ikinci bölümde tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı.

GALATASARAY, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.