Fikret Orman'dan Gökhan Töre Çıkarması

Fikret Ormandan Gökhan Töre Çıkarması
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, geçen sezon kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen Gökhan Töre'nin transferi için Rusya'ya gittiği öğrenildi.

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, geçen sezon kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen Gökhan Töre'nin transferi için Rusya'ya gittiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre, kulübü Rubin Kazan ile anlaşılamaması üzerine Rusya'ya dönerek takımı ile antrenmanlara başlamıştı. Töre ile yeni sezonda da yola devam etmek isteyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, bu transferi bitirmek üzere bugün Rusya'ya gittiği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.