Fıfa U20 Dünya Kupası Akreditasyon Semineri Başladı

Fıfa U20 Dünya Kupası Akreditasyon Semineri Başladı
Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nda 7 şehirde görev yapacak akreditasyon sorumluları, düzenlenen seminerde bir araya geldi.

- Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nda 7 şehirde görev yapacak akreditasyon sorumluları, düzenlenen seminerde bir araya geldi.

İstanbul Titanik Hotel'de yapılan FIFA U20 Dünya Kupası Akreditasyon Semineri'nde FIFA Akreditasyon Sorumlusu Dirk Schmidt ve Yerel Organizasyon Komitesi Akreditasyon Sorumluları Doğan Soykan ve Barış Seçilmiş; Antalya, Bursa, Gaziantep, Kayseri, İstanbul, Rize ve Trabzon illerinde görev yapacak akreditasyon sorumlularına eğitim verdi.

FIFA U20 Dünya Kupası organizasyonunda kullanılacak akreditasyon sistemi çerçevesinde, güvenlik ile entegre çalışan denetlenebilir bir akreditasyon sistemi kullanılacak. Organizasyonel açıdan içinde birçok ilki barındıran bu sistemde, bütün stadyumların birbirleri ile entegre olacak ve İstanbul'da yer alacak FIFA merkezinden kontrol edilebilecek. Sistemin teknik kurulumuna Mart ayında başlanacak.

8 Mart'a kadar sürecek olan FIFA U20 Dünya Kupası Akreditasyon Semineri süresince ev sahibi şehirler tek tek gezilecek.

FIFA U20 DÜNYA KUPASI AKREDİTASYON SEMİNERİ BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.