Fenerbahçe, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

- Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Bekir İrtegün ile Salih Uçan sahada takımdan ayrı çalışırken, Mert Günok ise çalışmalarını salonda sürdürdü. Alper Potuk'un tedavisine devam edilirken, izinli olan Pierre Webo ise çalışmada yer almadı.

Sarı-lacivertli ekip, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

FENERBAHÇE, TORKU KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.