Fenerbahçe İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürdü
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 4 Ocak Çarşamba günü Orduspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 4 Ocak Çarşamba günü Orduspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda tedavileri süren Alex ve Selçuk katılmazken, Sezer ve Yobo ise takımdan ayrı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada topla yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Alex ve Selçuk'un tesislerde tedavi oldukları belirtildi. Sarı-lacivertliler, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından minyatür kalelerinin bulunduğu alanda pas organizasyonları yaptı. F.Bahçe,

yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

SAKATLARDAN İYİ HABER

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Alex ve Yobo'dan iyi haber geldi. Belinde sakatlığı bulunan Alex'in ağrılarının tamamen geçtiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Adalesinde zorlama olan Yobo'nun da sakatlığının tamamen geçtiği bildirildi. Her iki futbolcunun da Orduspor maçında forma giyebileceği açıklandı.

Alex'den yılbaşı daveti Takım kaptanı Alex, yılbaşı gecesinde teknik heyet, futbolcular ve tesis personeline evinde davet verecek. Brezilyalı futbolcunun her yılbaşı geleneksel olarak düzenlediği daveti bu sene de yaparak takım arkadaşlarını ve personelini aileleriyle birlikte konuk edecek.

FENERBAHÇE YILBAŞI İZNİ YOK

Fenerbahçe, Orduspor maçına kadar hazırlıklarını izinsiz sürdürecek. Sarı-lacivertli takım, yarın ve Cumartesi günü çalıştıktan sonra 1 Ocak Pazar günü de izin yapmayarak akşam da antrenman yapacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.