Fenerbahçe Derbi Maçın Hazırlıklarını Sürdürdü
Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basına açık tutulan antrenmanla devam etti. Sakatlığı düzelen Mehmet Topuz, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 2 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.
DİA FRANSA'YA GİTTİ
Samsunspor maçında sakatlanan ve tedavisi için Fransa'ya giden Issiar Dia antrenmanda yer almadı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren ve bugün Universal Hastaneler Grubuna bağlı Çamlıca Alman Hastanesi'nde serum tedavisi gören Selçuk Şahin de dinlendirildiği için çalışmaya katılmadı. Sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Joseph Yobo da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Yobo, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı, takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı
noktaladı. Volkan Demirel ise bir süre koşu yaptıktan sonra, hafif bir çalışma gerçekleştirdi. Dünkü A2 maçında görev alan oyunculardan Gökay İravul ve Hasan Erbey, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Gelecek Nesil Turnuvası'nda, 26 Ekim Çarşamba günü, Maltepe Stadı'nda İngiliz ekibi Aston Villa ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe U19 Takımı kadrosunda yer alan Berk Elitez ve Recep Niyaz da antrenmanda yer almadı.
Sarı-lacivertli takım, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı basın mensuplarına kapalı antrenmanla tamamlayacak.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.