Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Yayınlanma:
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Sarı-lacivertli futbolcular, top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz salonda yaptığı çalışma ile bireysel hazırlıklarını sürdürürken, Emre Belözoğlu’nun ise tedavisine devam edildi.
Ayrıca sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanın ardından yaptıkları kar topu savaşı ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.