Fatih Işık: “rakibimiz Son Dakikada Yaptığımız Hataları İyi Değerlendirdi”

Fatih Işık: “rakibimiz Son Dakikada Yaptığımız Hataları İyi Değerlendirdi”
Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un son dakikalarda yaptıkları basit hataları iyi değerlendirdiğini söyledi.

- Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un son dakikalarda yaptıkları basit hataları iyi değerlendirdiğini söyledi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi 7. haftasında oynanan Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor karşılaşma sonrası Bursa Nilüfer Belediyespor'da antrenör Fatih Işık, "Maçın başından beri atmosferi ve tansiyonu çok yüksek bir müsabaka oldu. Son dakikalarda yaptığımız basit hataları rakibimiz iyi değerlendirdi. Sonuçta şampiyonluğa oynayan 2 takım bugün mücadele etti. İyi bir maç oldu ve rakibimiz bize göre biraz daha şanslıydı. Kalelerinden bize göre daha çok top çıktı. 50-55 dakika üst düzey mücadele eden sporcularımı kutluyorum. Bu maçı geride bırakıp, önümüzdeki maça bakmalıyız ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sezon sonu beklentilerin sorulması üzerine Işık, “Şuan çok erken. Daha ligin 7. haftasındayız ve bizim lig Play-off sistemli. Ligde herkes birbirini yenebilecek güçte ve her ekip puanlar kaybedebilir. Daha yolun başındayız. Ama Play-offların sert ve zorlu geçeceği belli” şeklinde cevapladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.