Eskişehir'de Oynanan Amatör Küme Maçında Sahaya Davetsiz Misafir Girdi

Eskişehirde Oynanan Amatör Küme Maçında Sahaya Davetsiz Misafir Girdi
Eskişehir'de oynanan 2. Gençler Ligi'nde Altay ile Osmangazi arasında oynanan maçta sahaya giren köpek herkesi şaşırttı.

Eskişehir'de oynanan 2. Gençler Ligi'nde Altay ile Osmangazi arasında oynanan maçta sahaya giren köpek herkesi şaşırttı.

Atatürk Dış sahada maçın oynandığı esnada sahaya giren sevimli küçük köpek görenleri hayrete düşürdü. Kale kenarında oturan ve uzun süre yerinden ayrılmayan minik köpek başta Altay kalecisi olmak üzere savunma elemanlarına zor anlar yaşattı. Sahada ki davetsiz misafir futbolcular tarafından oyun alanından uzaklaştırılırken, bu olay herhangi bir sıkıntıya neden olmadan tatlı bir hatıra olarak hafızalara kazındı.

Minik köpeğin sahaya nasıl girdiği ise bilinmiyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.