Derbi Maçın Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Yayınlanma:
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçın güvenlik toplantısı yapıldı.
- Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçın güvenlik toplantısı yapıldı.
İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıya; İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Fenerbahçe Stat ve Tesisler Yardımcısı Yalçın Haker, emniyet birimleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ve İnönü Stadı'nın sorumlu isimleri katılırken, basına herhangi bir açıklama yapılmadı.
3 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçında 900 özel güvenlik, bin 527 polis olmak üzere toplam 2 bin 427 kişi güvenliği sağlayacak. Stat çevresinde 15.00'ten sonra güvenlik tedbiri alınacak ve taraftarlar için kapılar 16.00'dan sonra açılacak.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.