Ceyhan 'Kartal Avı'na Hazırlanıyo
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Ceyhan Belediyespor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Yeşil-Beyazlılar, rakibini yenip yeniden çıkışa geçebilmenin yollarını arıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Kayseri KASKİ'ye 91-88'lik skorla teslim olan Adana temsilcisinde uzatmada kaybedilen maçın üzüntüsü yaşanıyor. Başantrenör Atilla Keskin, KASKİ maçına çok iyi hazırlandıklarını ve rakipleri karşısında da iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen, uzatmaların son bölümünde mücadeleyi kaybettiklerini anlattı. Keskin, "Önde olduğumuz bir karşılaşmadan mağlup ayrıldığımız ve taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Ancak artık Kayseri KASKİ maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde
oldukça kritik bir karşılaşma daha var. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklanmak zorundayız" dedi.
Beşiktaş maçı hazırlıklarını günde yaptıkları çift idmanla sürdürdüklerini anlatan Keskin, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Beşiktaş'ı yenip bizleri bayram günü yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz." Keskin, takımda Asena'nın sakatlığı dışında eksikleri bulunmadı bilgisini de vererek, zorlu İstanbul deplasmanında da kendilerine güvenleri mahcup etmeyeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.